Boekhouding

Strikt Administraties kan uw complete boekhouding voor u voeren. Hier gebruiken wij de software van Exact Online, waar wij ook gecertificeerd voor zijn. Uw boekhouding kan op diverse manieren bij ons worden aangeleverd. Wij werken zowel op basis van de bekende schoenendoos met bonnen tot aan een compleet digitaal gevoerde administratie. Via Exact Online kunt u ook zelf toegang krijgen tot uw administratie, waarmee u volledig zicht heeft op uw boekhouding.

Het is zelfs mogelijk om uw inkoopadministratie door middel van de app aan te leveren en uw facturen rechtstreeks vanuit de administratie op te maken en te versturen.

belastingadvies

Bankkoppeling

Voor wat betreft de ABN, Rabo, ING en Bunq kunnen wij een bankkoppeling maken, waardoor het aanleveren van papieren of gedownloade afschriften tot het verleden behoort. Vanuit de boekhouding welke wij voeren kunnen wij rechtstreeks aan alle verplichtingen richting de belastingdienst of andere autoriteiten voldoen.

Ook als u een bankrekening hebt bij Knab, SNS of de Triodus bank dan kunnen wij uw bankafschriften geautomatiseerd verwerken ondanks dat er geen automatische bankkoppeling is.

Bankkoppeling Exact

Maatwerk

Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van administreren, wat ons in staat stelt u vooraf een opgave van de kosten te geven. Wij werken met maandelijkse vaste bedragen, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.
Tevens is het mogelijk om, al dan niet tijdelijk, op uw kantoor de financiële administratie te voeren, eventueel met het boekhoudpakket dat u zelf gebruikt.

Wij zijn sterk in het leveren van maatwerk wanneer het uw boekhouding betreft!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het uitbesteden van uw financiële administratie?

Meer informatie