Organisatie

StrikT Administraties, administratiekantoor te Schiedam, is uw partner in zorgeloos ondernemen. Wij zijn van mening dat u zich moet kunnen bezig houden met uw vakgebied. Een financiële administratie en alle fiscale verplichtingen zijn zaken die u daarbij kunnen afleiden. Wij nemen deze zorg echter graag voor u uit handen.

Jarenlange ervaring in het voeren van administraties

StrikT Administraties is in staat vanuit uw financiële cijfers u van advies te voorzien, waardoor u uw onderneming naar een hoger niveau kunt tillen. Wij doen dit door output én input te leveren aan uw onderneming. Wij vinden het belangrijk dat u baat heeft bij onze diensten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

StrikT Administraties heeft alle financiële en administratieve diensten in huis….

Of het nu gaat om de boekhoudkundige verwerking, verzorgen van belastingaangiftes, salarisadministratie of het opstellen van de jaarrekening.

Ook denken wij graag met u mee over fiscale aangelegenheden, uw onderneming en over de toekomst.

Strikt Administraties heeft haar administratiekantoor in Schiedam, waar u van harte welkom bent om onder het genot van een kopje koffie alle mogelijkheden te bespreken.

Onze kennis

Wij hebben gedegen kennis van en jarenlange ervaring in het voeren van financiële administraties en fiscale diensten. StrikT Administraties is in staat vanuit uw financiële cijfers u van advies te voorzien, waardoor u uw onderneming naar een hoger niveau kunt tillen. Wij doen dit door output én input te leveren aan uw onderneming. Wij vinden het belangrijk dat u baat heeft bij onze diensten.

Boekhouding
90%
Belastingadvies
100%
Salarisadministratie
45%
Jaarrekening
55%

Ons team

Enige feiten op een rijtje

47

Jaren ervaring

4

Aantal medewerkers

2750

Transacties per week

425

Kopjes koffie